'Det Røde Rum' af LARS LY 25 jan 2 feb, 2020

LARS LY
DET RØDE RUM

Udstillingen er åben fra den 25.1. til den 2.2.2020 på telefon 232322818. Se evt. åbningstider under BESØG i menuen.
CV kan ses på www.larsly.dk

På udstillingen DET RØDE RUM tager Lars Ly os med på en vandring med den røde farve som en udfordring og et benspænd i skabelsesprocessen.
Farven rød forfører med sin erotik, sin farlighed og sin tilstedeværelse gennem hele udstillingen.

I installationen WALKING IN THE PARK sætter kunstneren erindringens billeder i svingninger. Med ét bevæger du dig ind i et rum: En idyllisk park med et kig til en romantisk bro, en kanal, et fragment. Mens du bevæger dig rundt, blander nye billeder sig, som i en symfoni af rødt, hvor erotikken taler gennem naturens udtryk. Den barkgrønne overflade på en gren mod de røde rammelister. Samtidig falder lys og skygge i flader, der formerer sig i geometriske forskydninger mellem arkitekturelementer og små romantiske templer.
Verden er sårbar og skrøbeligt skruet sammen. Vi bliver uendeligt hurtigt forført.

Udstillingen DET RØDE RUM byder også på nogle erotiserede landskabsmalerier med store billedrum. Her mærker man hvordan naturens forvandling er betændt. På en gang både erotisk, ved naturens egen kraft, men også belastet.
Vi ser åbne sår i skrænterne langs kysten. Nedenfor kystlinjen ligger træerne spredt ved stranden, mens vandet gnaver videre og skaber nye spejlinger. Langsomt opløser motivet sig i vandoverfladen og måske i hele vor eksistens.

Fra serien. LANDSKABET TABTE USKYLD I. Akryl og olie på lærred 150x200 cm. 2019
WALKING IN THE PARK
LANDSKABETS TABTE USKYLD II 150x200cm. 2019